11 Aralık 2012 Salı

Merhaba

       
      Bir zamandır sevgili arkadaşım Lale'nin desteği ile bir blog açmayı düşünüyordum. Geçen Cuma daha çok yeni tanıştığım ama uzun zamandır tanıyormuş gibi kaynaştığım arkadaşı Tülay'la bana geldiler ve oturduk bilgisayarın başına. Meğer bu  blog açma işi, hele de bloga isim bulma işi ne kadar da zormuş.Halbuki ben çoktan bloguma isim bulmuş ve de cümle aleme ilan etmiştim." Neşeli günler" bana da , bloguma da pek uyacaktı.Ama öyle olmadı,içinde Neşe geçen bütün isimler kapılmış sanki.Bir yığın değişik isim denedikten sonra "uyduruk dantel" olur gibi geldi. Arkadaşım Şengül'ün dediği gibi "uydur ama belli etme" blogu benimki..

      Evet, bu blogla ilgili beklentileri fazla yükseltmek istemem. Can sıkıntısı ve boş kalma telaşı ile uydurduğum projeler yayınlayacaklarım. Evle ilgilenmeyi seviyorum, eskileri yeni yapma, artıklardan bir şeyler üretme ve karşısına geçip seyretme..İşte benim zevkim bu. Bazen yakın çevremin, özellikle de Özlem'ciğimin içini " Nasıl olmuş, ay ama hiç bir şey söylemiyorsunuz , beğendiniz mi gerçekten "sözleri ile baydığım oluyor tabii ki ama ne yapalım deyip katlanıyorlar bana...

     Sözü daha fazla uzatmayayım.Umarım blog sayfalarında gezinirken, benim kadar zevk alırsınız..Sevgiler

4 yorum:

  1. sevgili hocam hayırlı olsun, merakla takip edeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boracım, ilk yorum senden geldi.Çok teşekkürler. İşte gördüğün gibi artık İngilizceden başka şeylere başladım ben .Çook öpüyorum. Desteğin için ayrıca teşekkürler. :)

      Sil
  2. Lale, Neşe ve ben üçlü bir ekip olarak blogun doğumunu gerçekleştirdik, nice yıllara. Her yıl aynı tarihte toplanıp doğum günü kutlayacağız haberiniz olsun...

    YanıtlaSil
  3. Tülaycım,iyi ki seni tanıdım ,her şey için çok teşekkürler gerçekten.Doğum günü kutlamasına gelince, eğer senin muffinler varsa ben her ay doğum günü kutlarıııımmm:)

    YanıtlaSil